Rrugët e Vitisë i merr uji (FOTO)
09:59 | 28 Mars 2015

Reshjet e shiut kanë ndikuar që rrugët e Vitisë t’i merr uji. Disa qytetarë kanë dërguar foto dhe kanë treguar gjendjen aktuale në rrugët e këtij qyteti
Aurela Hoxha