Rrugët e qytetit të Bujanocit i mbulon uji (Foto)
11:36 | 31 Korrik 2018

Shiu i madh që ra sot në qytetin e Bujanocit ka mbushur rrugët përplot me ujë.

Nga shirat e mëdha kanalizimi nuk ka mundur ta përpijë ujin dhe i njëjti ka dalë në rrugë.

Pas ndaljes së shijut rrugët po vazhdojn të jenë të mbulura nga uji

Kjo gjendje u ka shkaktuar vështirësi në lëvizje  atyre që kishin dalë në qytet./BujanociNet/

Vildane Zeneli