Rruga Tërnoc-Breznic e pastruar dhe e kalueshme (Foto lajm)
09:56 | 10 Shkurt 2015

Rruga Tërnoc – Breznic e cila ishte bllokuar nga shembja e dheut si pasojë e reshjeve të pandërprera të shiut të cilat ditëve të fundit e përshinë edhe komunën e Buajocit, tani më është e kalueshme dhe e pastruar. OKEkipi i NP “Kumualia” ka punuar gjatë gjithë ditës së djeshme rreth sanimit të rrugës, veçanarisht në pjesët ku ka patur rrëshqitje të shumta të dheut, dhe kështu ka arritur që ta pastrojë në tërësi. Rruga tashmë është e kalueshme por për shkak të pozitës gjeografike, ngasësit duhet të kenë kujdes, sidomos gjatë ngricave./BujanociNet/ 4 1 2 3  
Françeska Jaçe