Rruga kryesore në fshatin Konçul e mbuluar nga balta
14:57 | 09 Mars 2016
Reshjet e fundit kan shkaktuar rrëshitjen e baltës nga prroskat, ku kan bllokuar shaktat kryesore që transportojn ujin në lumin morava, ndërsa balta ka mbuluar dhe rrugën kryesore që lidh Gjilanin me Bujanocin. Konculi 2 Në fshatin Konçul të Bujanocit është bër e zakonshme që për qdo reshëje të shkaktohen kaose, banorët ankohen nga mirmbajtësit e rrugës pasi që nuk kan pastruar baltën e cila ka mbuluar rrugët e fshatit. Pamjet që ka shkrepur portali BujanociNet, përball shtëpis të Shëndetit në fshatin Konçul, ku edhe Shtëpia e shëndetit është mbuluar nga balta, organet kompetente ende nuk kan dalur për të pastruar baltën e cila ka mbuluar rrugën./BujanociNet/ Konculi 1

Nevina Shtylla