Rrogulliset automjeti në rrugën Breznic-Bujanoc
14:32 | 03 Janar 2019
Sot një automjet e tipit BMW-X5 me targa të huaja është rrokullisur pasi rruga e cila të shpije nga Breznica në drejtim të Bujanocit nuk është pastruar fare nga bora, siç duket edhe në foto.

Si pasojë e mos pastrimit të rrugës e cila lidhë Malësin e Bujanocit, konkretisht Breznicën me qytetin e Bujanocit është rrokullisur një automjet në këtë rrugë, një kalimtar i rastit e ka shkrepur këtë fotografi dhe i ka dërguar redaksis tonë duke mos cekur për të lënduar dhe tipin dhe targat e automjetit, duke shpresuar që përpos dëmeve materiale të mos ketë dëme në njerëz, banorët e fshatit Breznic i bëjn apel qytetarëve mos ta shfrytëzojn atë rrugë pasi që shum qytetarë të cilët po i ikin kolonave të Konçulit po tentojn të shfrytëzojn këtë rrugë, por autoritetet nuk jan kujdesur për ta pastruar./BujanociNet/

Alesia Bami