Rrëzikohet fshati Konçul nga vërshimet (Foto)
14:57 | 11 Mars 2016

rshimet rrëzikojn fshatin Konçul, lumi "Morava e Binçës" ka dalur nga shtrati ku ka shkaktuar dëme në të mbjellurat në tokat afër lumit, por vërshimet po rrëzikojn edhe shtëpit, pasi që uji është ofruar shtëpive. Konculi 1111 Është bër e zakonëshme që në qdo sezon të shijërave lumi i cili ndan fshatin Konçul në dy pjes të bëhet rrezik për banor pasi që lumi del nga shtrati dhe vërsulet drejt shtëpive të cilat ndodhen afër lumit, raportimet e fundit nga tereni flasin vetëm për dëme në bujqësi por jo edhe në shtëpia por nëse shijrat vazhdojn të bien dhe sot rreziku ende ska kaluar pasi që nëse dot ket ende shijëra niveli i ujit mund të rritet./BujanociNet/ Konculi Konculi 3 Konculi 2 Konculi 1  
Rashel Kolaneci