Rrënqethëse: Jam i urritur, që dy ditë ha vetëm bar! (VIDEO)
10:02 | 29 Maj 2015

Videoja rrënqethëse i një fëmijë të vogël në Siri, i cili tha se që dy ditë është duke ngrënë vetëm bar, ka tronditur mbarë botën. sociale Djali, i moshës rreth 5 vjeçare, është regjistruar para një dhomë të errët me mure guri. Fëmija i frikësuar dhe i pëkëlluar, në pyetjen nëse ai është i uritur, fëmija u përgjigj pozitivisht, transmeton TetovaSot. Në pyetjen tjetër të kameramanit, sa kohë nuk ka ngrënë ushqim, fëmija iu përgjigj qetësisht: “Dy ditë!” Pastaj, fëmija i tha kameramanit se shumë dëshiron të kafshojë një bukë të vogël, të cilën “nuk e ka hëngër për një kohë të gjatë”. https://www.youtube.com/watch?v=h3XAj_g5X2Q
Edlira Rukaj