Rinija e Bujanocit me aktivitet për të zbukuruar qytetin e Bujanocit (Foto)
14:16 | 30 Maj 2017

Aktivizmi qytetarë dhe volunterizmi në përgjithësi do të gjejnë gjithnjë përkrahje tek Komuna e Bujanocit. Angazhimi i ktyre të rinjëve për të zbukuruar qytetin dhe për t'i dhënë freski cdo pjese të qytetit tonë është për t'u vlersuar lartë, sot nga afër vizitoj edhe kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi aktivitetin e këtyre të rinjëve ku falemderoj për këto aktivitetet, Kamberi i njoftoj këta të rinjë që komuna e Bujanocit gjithmon do të angazhohet për ambientet e komunës së Bujanocit dhe do të mbështesë aktivitetet e tilla. Atmosferë dhe spektër ngjyrash vere në Bujanoc./BujanociNet/  
Françeska Jaçe