Rike Roçi dhe Irida i 'vënë flakën' Amsterdamit (Foto)
14:12 | 27 Mars 2017

Ato evidentohen si dy tifozet e nxehta të kombëtarës shqiptare. 

Rike Roçi dhe kushërira e saj Irida Oxa kanë publikuar një poto nga Amstërdami. Vajzat sërisht kanë tërhequr vëmendjen me pamjen e tyre sexy. ‘Momentet tona së bashku janë të shumta deh të panumërta’-shkruan Rikja.
Aurela Hoxha