Rezultatet preleminare në njësinë nr.5 në Preshevë

0

Dje është votuar në njësin nr 5 zgjedhore pasi që aty gjykata kishte vrejtur parregullësi, Partia e parë fituese aty ka dalur APN-ja për qudi është se në votimet e para Lista Serve ka marë 0 vota ndërsa dje ka arritur të grumbulloj 41 vota.

Rezulatet në njësinë nr.5 dhe numri i përgjithshëm i partive politike:
APN – 225 vota – gjithsejt 6868 vota
PDSH – 77 vota – gjithsejt 5030 vota
UDSH – 21 vota – gjithsejt 425 vota
LRPDSH – 64 vota – gjithsejt 1732 vota
PVD – 164 vota – gjithsejt 2735 vota
BDL – 14 vota – gjithsejt 454 vota
Lista Serbe – 41 vota – gjithsejt 961 vota
PD – 3 vota – gjitshejt 334 vota

Numri i këshilltarëve:

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »