Rezultatet e para preliminare në Shqipëri (Të plotësuara)
10:03 | 21 Qershor 2015

Rezultatet e para preliminare të dala nga “EXIT-POLL” i IP Marketing në bashkëpunim me OraNews në Shqipëri nxjerrin rezultatet e para për bashkitë më të mëdha, transmeton Indeksonline. foto

Rezultatet e plotësuara

Tirana: Erion Veliaj (PS) me 50-54.5% kundër Halim Kosovës me 38-42% dhe Gjergj Bojaxhi (I pavarur) me 4-7% nga 5500 të intervistuar. Shkodër: Voltana Ademi (PD) me 52-56% kundër Keti Bazhdari (PS) 40-44% nga 4000-4200 të intervistuar. Durrës: Vangjush Dako (PS) me 50.5-54.5% kundër Grida Dumës (PD) 45.5-49.5% nga 4000-4200 të intervistuar. -------------------------- Tirana: Erion Veliaj (PS) me 50.5-54.5% kundër Halim Kosovës me 38-42% dhe Gjergj Bojaxhi (I pavarur) me 4-6%. Shkodër: Voltana Ademi (PD) me 51-55% kundër Keti Bazhdari (PS) 41-45%, dhe është bashkia ku po bëhet lufta më e madhe hap pas hapi. Durrës: Vangjush Dako (PS) me 50-54% kundër Grida Dumës (PD) 45-50%./Indeksonline/
Aurela Hoxha