Rexhep Sulejmani biznesmeni dhe bamirësi nga Nesalca e Bujanocit
16:10 | 26 Qershor 2018
I riu nga fshati Nesalcë është një ndërë biznismenët e parë Shqiptar nga Nesalca e Bujanocit, ku në Zvicër ka arrit ta ket biznesin e tij në Solothurn të Zvicrres (COIFFEUR LEO). Ai ka arritur shum sukses ne jeten e ti i cili në një moshë shum të re ka dy sallone frizerie të tija personale.  Ai jo vetëm se punon vetë si frizer por ai ka edhe puntorët e tij të cilët punojnë së bashku me të dhe për të. Sot është edhe një njeri mjaft bamirës dhe i dashur për familjen, shoqërin dhe fshatin e tijë. Për këtë flasin edhe bashk fshatarët e tijë nga Nesalca për kontributin që e jep për fshatin e tij dhe luginën në përgjithsi. Këtë e njohin më së miri familjet skamnore të cilat në xhdo muaj e presin ndihmën e ti. Allahu e shpërbleft të nderuarin dhe i dhashtë shum të mira në jet, biznesin dhe familjen e tij./BujanociNet/

Alesia Bami