Reklama e volkswagenit i mahint të gjith shuferët në rrugë (Video)
14:55 | 19 Janar 2016

Një relklam e bër nga Kompania e automobilëve volkswagen, ka manhitur të gjith njerëzit dhe shoferët në rrugë. rimorkijo Kompania kishte krijuar një rimorkijo te mbshtjellur me gjam dhe me foli nga jasht e bardhë dhe nga brenda e tejdukëshme, pas rimorkijos është lidhur një automjet i kompanis volkswagen, ku rimorkijo po tërhiqëte automobilin. Kjo reklam është bër në rrugët e qytetit, parkinge dhe vende të tjera ku të gjith njerëzit mbetëshin të habitur se si një shofer i automobilit volkswagen po ngiste sa bukur një automjet me rimorkijo, po ngiste mbrapsht./BujanociNet/   https://www.facebook.com/VolkswagenNorge/videos/817286068398867/?theater
Aurela Hoxha