Receta natyrale për heqjen e pikave të zeza në hundë
14:11 | 17 Shkurt 2017

Në pikat e zeza të hundës gjenden baktere, pluhur dhe gjëra tjera të ndyra.

Këto pika zakonisht gjenden në hundë, por edhe në mjekër dhe ballë. E mira e këtyre pikave është se mund të hiqen përgjithmonë pa ndihmën e ndonjë dermatologu vetëm me ndihmën e ilaçeve natyrale, të cilat kanë edhe efekte parandaluese. Dy metoda natyrale për heqjen e këtyre pikave të bezdisshme në hundë: Metoda me të bardhë të vezës Të bardhët e vezës janë të pasura me proteina dhe iu ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të lëkurës si dhe trajtimin e pikave të zeza. Gjithashtu, të bardhët e vezës ndihmon edhe në absorbimin e vajit të tepërt nga lëkura. /Telegrafi/
Aurela Hoxha