Reagimi i inspekcionit komunal i menjëhershëm pas ankesës të qytetarëve të Tërnocit

0

Qytetarët e Tërnocit janë ankuar për pakujdesinë e një mjeti transportues i cili ka zhytur rrugën, ndërsa inspekcioni ka reaguar menjëherë.

Inspekcioni i komunikacionit gjatë ditës ka dalur në vendin e ngjarjes dhe është identifikuar mjeti transportues që ka hudhur zhavorin në rrugë gjatë transportimit, të njejtit i është shqiptuar dënimi i paraparë dhe është lutur që të rris kujdesin në të ardhmen.

Poashtu, transportuesit në fjalë i është urdhëruar që ta pastroj dhe largoj nga rruga zhavorin e hudhur.

Falenderojmë qytetaret për lajmërimin e rastit dhe ftohet çdo qytetar që për çdo parregullësi të lajmëroni në Qendrën e thirjeve komunale.

 

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »