Rama dhe Thaçi e anuluan vizitën në Maqedoni
10:01 | 13 Maj 2015

Edi Rama dhe Hashim Thaçin e anuluan vizitën për në Maqedoni e cila duhej që të realizohej me 14 maj, transmeton zhurnal.mk Rama Thaqi Mediat në Shqipëri dhe në Kosovë informuan se vizita është anuluar për shkak të gjendjeve në Maqedoni. Rama dhe Thaçi sipas paralajmërimeve, duheshe që të arrijnë në Tetovë ku në USHT u patë caktuar që t`i jepet titulli Honoris Kausa.
Françeska Jaçe