Ragmi Mustafa nga PVD-ja i pari në sondazhin e zhvilluar sot nga BujanociNet
22:29 | 23 Tetor 2018
Redaksia jonë BujanociNet sot ka zhvilluar sondazhin më të avancuar duke menjanuar qdo keqpërdorim dhe duke qenë shum transparent ku qdo kush mund ti shohë kush për këndë votoj në sondazh.

Ragmi Mustafa kandidad për kryetarë të Këshillit nacional Shqiptarë nga Partia për Veprim Demokratik qysh në fillim të sondazhit ka ikur shum largë të gjith kandidatëve tjerë nga partit tjera.

Për qdo kritik nga partit të cilët nuk mundën të kalojn Ragmi Mustafën nga PVD-ja i ftojm ta rishikojn videon nga fillimi deri në fund të sondazhit për ta parë si ka ecur sondazhi i zhvilluar nga redaksia jonë.

Ky sondazh ka qenë shum korrekt sa që ka menjanuar keqpërdorimet edhe nga portalet e ndryshme të cilat mund të i zhvillojn pasi që redaksia jonë ka zhvilluar këtë sondazh shum të avancuar i cili është zhvilluar nga llogarit e rrjetit social facebook duke menjanuar keqpërodrimet e ndryshme mundësin e votimit shumëher nga një person pasi që qdo llogari e facebook-ut ka mund të votoj vetëm njëher pasi që sistemi ynë ka numruar mënyr automatike qdo person duke mos lejuar të votoj dy herë./BujanociNet/

1: PVD - Ragmi Mustafa (320 vota )
2: APN - Arber Pajaziti ( 211 vota )
3: PD - Sali Salihi ( 78 vota )
4: PDSH - Enver Mehmeti ( 29 vota )

Linku videos:  https://www.facebook.com/d15fd1b8-ef83-4ee9-b116-66c892e9ba1f

Kejvina Kthella