Ragmi Mustafa më i votuari në Luginë
22:49 | 04 Nentor 2018
Në të gjitha vendvotimet e Luginës së Preshevës jan numruar votat nga Komisioni zgjedhor i zgjedhëjeve.

Në komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, jan numruar të gjitha vendvotimeve, por duhet të numrohen edhe votat në qendrat e zgjedhura të Serbies, pasi që dihet se jan hapur qendra zgjedhore edhe në vendet tjera ku jetojn Shqiptarë në Serbi, dhe duhet të numrohen edhe ato atje, por në Luginën e Preshevës, Ragmi Mustafa është triumfues./BujanociNet/

 

Kejvina Kthella