Ragmi Mustafa më i votuari në komunën e Bujanocit
22:22 | 04 Nentor 2018
Kandidati për kryetar të Këshillit nacional Shqiptarë, nga rradhët e Partis për Veprim Demokratik, Ragmi Mustafa, është kandidati më i votuar në komunën e Bujanocit.

Në rezultatet e preliminare të cilat kan dalur nga KQZ-ja në komunën e Bujanocit duket qartë se Ragmi Mustafa është lideri më i votuar në komunën e Bujanocit, BujanociNet është duke i numruar edhe rezultatet tjera nga KQZ-ja në Preshevë dhe Medvegjë dhe për të dalur me një tabelë përfundimtare se cila nga partitë ka fituar numrin më të madhë të votave në total./BujanociNet/

Kejvina Kthella