Qytetarët nuk kan më shpresa në PD-në zgjedhin PVD-në para saj (Sondazh)

0

Qytetarët që i jan përgjigjur sondazhit të portalit BujanociNet ku një IP-adresë nuk ka mundur të votoj më shum se një herë dhe pjesmarrës kan qen 1241 votues, ku pjesmarrësit në sondazhin e organizuar nga BujanociNet kan humbur shpresat në Partin e cila udhëheqi pushtetin lokal për 4 vite.

Partit

Duke dashur të i menjanojmë manipulimet e shumta Portali BujanociNet ka zgjedhur të bllokoj votimin më shum se një herë të një IP Adresë për person.
Ku kompania e Telekomit të Serbis, ADSL lëshon IP Adresë të posaqëme për qdo klient të saj, që i bie qdo shtëpi një IP Adresë personale. prandaj kemi par të arsyeshme që një IP Adresë mos ta lejojmë të votoj më shum se një herë, dhe kemi menjanuar keqpërdorimin e votuesit elektronik në sondazhin ton.

Në Sondazhin ton vizitorët e portalit tonë BujanociNet nuk kan më besimin në Partin Demokratike dhe kan vendosur asej të i japin vetëm 247 vota, ku me këto vota ishin të mjaftueshme që PD-ja të rradhitet si partia e tretë në sondazhin ton ndërsa Partia për Veprim Demokratik është ngritur dhe ka arritur të marë 651 Vota dhe të jetë e para në sondazh, Lëvizja e Progresit Demokratik ka habitur me arritjet e saj në sondazh ku është rradhitur e dyta për pak vota para Partis Demokratike, ku LPD-ja ka arritur të mar 255 vota, ndërsa Partia Republikane ka gjetur besimin e 18 votueseve të portalit tonë, ndërsa 70 votues kan vendosur që të votojn për dikë tjetër ose edhe ti bojkotojn votimet.
Pra vizitorët tan kan vendosur të i rradhitin kështu partit politike në Bujanoc./BujanociNet/

[poll id=”2″]

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »