Qytetarët e Bujanocit, peticion kundër qenve endacak
14:51 | 17 Nentor 2017
Një grup qytetarësh ka organizuar peticion kundër qenve endacak që kohën e fundit kanë vërshuar qytetin e Bujanocit. Nëpërmjet rrjetit social ata kanë shpreh shqetësimin e tyre duke u ndjerë të rrezikuar duke filluar grumbullimin e nënshkrimeve me një kërkesë për peticion për ti larguar qent endacak, nënshkrimet dhe numrat e leternjoftimet mund të i dërgoni tek Vedat Beqiri, apo siç njihet në opinion "Dati Frizer". Lexojeni njoftimin:
Të nderuar qytetarë të komunës së Bujanocit. Për hirë të fëmijëve të cilët kanë frikë dhe nuk guxojnë të shkojnë në shkollë . Që nga dita e premte po fillojmë grumbullimin e nënshkrimeve me kerkesë një peticion për largimin e qenve endacak nga ky vend. Nenshkrimet me numer të leternjoftimit mund ti dorzoni tek “Dati Frizer” përballë xhamisë së qytetit. Peticioni do te dorezohet në Komunën e Bujanocit , ne polici, dhe nje kopje në qeveri te Beogradit. Nje nënshkrim i juaji, siguri për fëmijen tënd. Faleminderit per mirkuptim dhe perkrahje.

Atalanta Kërçyku