Qeveria e Kosovës e nis mbledhjen me një minut heshtje, për nderë të Jonuz Musliut
12:12 | 22 Janar 2018
Sot në mbledhjen e rregullt të mbajtur nga Qeveria e Republikës së Kosovës, me urdhër të kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinajt u mbajt një minut heshtëje për nderë të personalitetit të qështëjes kombëtare Jonuz Musliu. Haradinaj ishte prezent edhe në homazhet e mbajtura në Gjilan ku edhe u falemderua nga familjarët e Jonuz Musliu, duke e falemderuar për rrespektin dhe nderimet e bëra për atdhetarin tash më të ndjerë Jonuz Musliu. Musliu në Kosovë është pritur me ceremoni ushtarake, dhe është përcjellur deri tek pika kufitare Dheu i bardh nga forcat e Siguris së Repuiblikës së Kosovës, ku para botës treguan rrespektin e punës të cilën ka kryer Musliu gjatë gjithë jetës për qështjen kombëtare./BujanociNet/

Kristin Prengaj