Qëndron mbi flakë dhe nuk digjet (VIDEO)
10:00 | 09 Prill 2015

Qëndron mbi flakë dhe nuk digjet (VIDEO)

Një murg nga Tailanda në mënyrë paqësore është lutur mbi një enë të madhe e mbushur me vaj të vluar.

Ai qëndron i ulur kurse flaka ia përshkon krejt trupin por ai nuk digjet. Ndjekësit e tij besojnë se për shkak të fuqive magjike ai nuk mund të digjet nga flaka. https://www.youtube.com/watch?v=e1hw3L2m3wg
Françeska Jaçe