Pushteti lokal prezanton udhëzimet e përpilimit të buxhetit për tre vitet e ardhshme

0

Është majtur mbledhja e radhës me të gjithë shfrytëzuesit direkt dhe indirekt të buxhetit të komunës së Bujanocit, drejtorët e shkollave dhe të ndërmarrjeve publike, ku është bërë prezantimi i udhëzimeve për përgaditjen e buxhetit për tre vitet e ardhshme, të cilët kanë afat deri më 1 shtator të sjellin planin dhe programin e tyre finanasiar në përpilimin e buxhetit.

buxheti 1

Në këtë mbledhje të kyesuar nga kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi janë dhënë formullarët ku shfrytëzuesit e buxhetit kanë mundësi të gjejnë udhëzimet e përgaditjes së vendimit të buxhetit. Në përpilimin e buxhetit për tre vitet e ardhshme në sektorin e finanasave do të ken qasje të gjithë shfrytëzuesit direkt e indirect, drejtor të shkollave po ashtu edhe ata të ndërmarrjeve publike, të cilt dot sjellin hartimin e planit të buxhetit i cili më vonë edhe do të aprovohet. bobaniBoban Pavlloviç kryesheshf i sektorit të finansave pranë administratës komunale të Bujanocit tha se, ky është vitit i dytë me radhë që bëhet programi buxhetor në komunën tonë dhe se shtatori është afati i fundit për të gjithë shfrytëzuesit e buxhetit të dorëzojnë planin finansiar. Më 15 tetor sektori i finansave do të bëjë hartimin e buxhetit për tre vitet e ardhshme. Në 6 mujorin e parë buxheti është harxhuar 85% duke pas parasysh edhe mjetet e ndara nga Trupi Koordinues. Nga data 1 gusht ka filluar përpilimi i programit të buxhetit për tre vitet e ardshme dhe se afati i fundit për dorëzimin e planit dhe programit finanasiar është data 1 shtator./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »