Pse nuk duhet ta lini WI-FI hapur gjatë natës

0

Duke shkyçur pajisjen nga Wi-Fi, shtyni “mbetjet” e baterisë edhe për një kohë të konsiderueshme

Mes këshillave të dobishme rreth përdorimit të telefonave të mençur, është edhe një këshillë që duhet ndarë dhe shqyrtuar në mënyrë serioze.

Sa herë keni pyetur veten nëse duhen mbajtur ndezur ndërsa jeni në gjumë pajisjet që jenë të lidhura me internet.

Në fakt, përpos problemeve shëndetësore prej valëve, ekspertët paralajmërojnë se diçka e tillë nuk duhet bërë edhe për shkak të shpenzimit të baterisë së pajisjes suaj.

Problem të ngjashëm mund të keni edhe për shkak të lidhjes me Bluetooth. Po ashtu, në këtë mënyrë duke shkyçur pajisjen nga Wi-Fi, shtyni “mbetjet” e baterisë edhe për një kohë të konsiderueshme.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »