Pse Dafina quhej nusja e estradës? Me sa këngëtar fjeti?
14:12 | 27 Mars 2017
Dafina Zeqiri po përpiqet të bëjë famë ndërkombëtare dhe për këtë gjë ajo është duke punuar që moti, që kur ka filluar të jetoj në New York. Këngëtarja tashmë e ka prezantuar projektin e parë që është i dedikuar për një treg më të madh sesa ky në të cilin këngëtarja ka bërë emër. Ndonëse po e mohon origjinën, Dafina gjithë lavdinë e mundshme e pati në Kosovë e Shqipëri, ku e deshën shumë dhe e mbrojtën fuqishëm kur ajo u sulmua nga Noizy, i cili e quajti “nusja e estradës”, duke aluduar tek lidhja e saj me Ledrin dhe persona të tjerë të njohur. Sot, Dafina është në lidhje me një të huaj.

Alba Hoxha