Projekti i Çarshisë së vjetër në Bujanoc drejtë përfundimit
19:03 | 13 Dhjetor 2018
Komuna e Bujanocit, sot edhe zyrtarisht ka promovuar projektin i cili po shkon drejtë përfundimit të çarshisë së vjetër të Bujanocit

Me vendosjen e ulëseve dhe instalimin e ndriçimit, u rrumbullaksua projekti i Çarshisë së vjetër në Bujanoc.

Projekti i Çarshisë së vjetër u vlerësua si projekt kreativ dhe diçka ndryshe nga qytetarët e Komunës së Bujanocit.

 

Kejvina Kthella