Prof. Dr. FLAMUR HYSENI, EMËR I MADH I SHKENCËS
16:12 | 29 Qershor 2018
Nga fusha kushtetuese dhe administrative në Kosovë, promovohet doktori më i ri në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës ”Hasan Prishtina”  Prof. Dr. FLAMUR HYSENI, EMËR I MADH I SHKENCËS Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti. Të merkuren, më 27 qershor 2018, nga ora 11:00 deri në ora 13:00, në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina", në Fakultetin Juridik, në Amfiteatrin 2, me një ceremoni solemne publike në prani të familjes, të shumë personaliteteve të jetës shkencore, akademike dhe politike, Mr. Sc. Flamur Hyseni ka mbrojtë me sukses doktoraturën me temen:"Ndikimi i procesit të integrimit evropian në sovranitetin shtetëror - analizë kushtetuese dhe krahasuese" Komisioni vlerësues, në përbërje: Prof. Dr. Osman Ismaili (kryetar) Prof. Asoc. Dr. Gjylieta Mushkolaj (anëtare) Prof. Asoc. Dr. Jeton Shasivari (anëtar i jashtëm nga Fakulteti Juridik i UEJL Tetovë) Prof. Dr. Visar Morina (mentor). Prishtinë, 29 qershor 2018.

Alesia Bami