Pritje të gjata në pikën e kalimit kufitar Konçul - Dheu i bardh
14:14 | 08 Prill 2017

Vizitorët e portalit BujanociNet kan dërguar pamje nga pika kufitare e cila lidhë Serbien me Kosovën saktësisht Konçul - Dheu i bardh. Vizitori ka shkruar se deri kur kështu me pritje të gjata në pikën kufitare, ai ka shkruar se ka parë shum automjete me targa Zvicrane dhe thot se qdo her kur vien për pushime bashkatdhetarët po madhëtretohen me pritje të gjata në këtë pikë kufitare./BujanociNet/
Rashel Kolaneci