Prishtinasi del në ballkon, nuk u beson syve kur sheh vajzën nudo duke marrë rreze në tarracë (Foto)
14:16 | 02 Qershor 2017

Vera erdhi e bashkë me të fillon edhe dëshira për të marrë rreze dielli. Por me sa duket meqe Prishtina nuk ka det, një vajzë nga lagjia Dardania ka gjetur një mënyrë alternative për të marrë rreze.

Ajo ka dalë në tarracën e shtëpisë së saj, pothuajse lakuriq. Ka vendosur një çarçaf të bardhë mbi tarracën e një shtëpie dykatëshe dhe është shtrirë përmbys duke marrë rreze. Por me sa duket ka harruar se rreth e përqark shtëpisë së saj gjenden shumë pallatë të larta. Urojmë që të paktën vajza të ketë marrë ngjyrë të bukur.
Aurela Hoxha