Princi i Katarit i la pa fjalë zyrtarët e FIFA-së
14:15 | 26 Maj 2017

Fifa kur vendosi që "Kupa e botës" të luhej në qytetin e Katarit, Princi i Katarit Sheik Abdullah bin Khalifa Al Thani insistoi që lojrat mos të luheshin në qytetin e Katarit por lojrat të zhvilloheshin në qytetin Lusail. Fifa vendosi të shqyrtonte ofertën e Princit, por në zyret e Fifas në Google Map, nuk po e gjenin dot qytetin e Lusail ndërsa kërkuan nga mbreti një hartë të të shteti të Katarit, mbreti pyeti se pse po ju duhet përfaqësuesit e futbollit ju përgjigjën se nuk po e gjenin dot qytetin e Lusail, mbreti ju përgjigj nëse ju jepni lejen për tu zhvilluar lojrat e futbollit në atë qyteti qyteti dot filloj tani të ndërtohet dhe dot të përfundoj deri atëher kur dot duhej, ndërsa sot qyteti egziston edhe në Google Map pasi që është duke u ndërtuar./BujanociNet/
Aurela Hoxha