Preshevari dhe serbi nga Leskoci kapen me 15 pakistanez në trafikim
14:57 | 11 Mars 2016
Pjestarët e policisë në Leskoc kanë arrestuar M.S (1990) nga Leskoci dhe I.S (1973) nga komuna e Preshevës për shkak të dyshimit se kanë kryer vepër penale për trafikim njerëzish dhe kalim ilegal të kufirit. arrest Gjatë kontrollimit të trafikut, në Gërdelicë kanë ndaluar tri vetura udhëtarësh, në të cilën M.S, I.S dhe një tjetër mashkull 25 vjeçar të cilit identiteti nuk i`u është bër i ditur nga organet e rendit, kanë transportuar 15 shtetas nga Pakistani që ilegalisht kanë kaluar kufirin Serbi Maqedoni. Të dyshuarot M.S dhe I.S dhe përsoni i tret janë dërguar në gjykatën e Leskocit ndërsa veturat e tyre me të cilat kanë transportuar migrantë janë konfiskuar.

Nevina Shtylla