Prej nesër me pajisje dimërore

0
Prej nesër me pajisje dimërore

Goma dimri dhe sinxhirë për automobilë, xhipa dhe kamiona të lehtë prej nesër, 15 nëntor, do të jenë të obligueshme për rrugët në vend. Rregullorja e vjetër për pajisje dimërore vlen edhe për këtë vit, ndërsa paralajmërohen edhe kontrolle më të shpeshta dhe dënime për ata, reliefet e gomave të të cilëve nuk janë të thella të paktën katër milimetra.
Ekspertët thonë se megjithatë është mirë që të gjithë shoferët që kanë mundësi të furnizohen me gom dimri, pasi përbërja e tyre e përmirëson efikasitetin e frenimit dhe e zvogëlon rrugën e frenimit, me çka e rrit sigurinë personale, por edhe të pjesëmarrësve tjerë në komunikacion./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »