Pranojnë vullnetarisht të shkelen nga lopët për fat të mbarë (Video)
14:50 | 25 Tetor 2017

Burrat në Indi pranojnë vullnetarisht të shkelen nga lopët për fat të mbarë.

Ky ritual i lashtë besohet se u sjell prosperitet vetë atyre dhe fshatrave të tyre, transmeton Express. Shumë pjesëmarrës lëndohen seriozisht, por ata besojnë se fati i tyre do të rritet gjersa lëndimet iu shërohen. Për më shumë shikojeni videon më poshtë:
Aurela Hoxha
S