Policia serbe liron 210 kosovarët e arrestuar në kufi
09:56 | 06 Shkurt 2015

Burime të portalit koha.net bëjnë me dije se Policia e Serbisë ka liruar të gjithë shqiptarët nga Kosova që po provonin të kalonin ilegalisht kufirin në mes të Serbisë dhe Hungarisë.

policia-serbe-liron-210-kosovar-euml-t-e-arrestuar-n-euml-kufi_hdAta janë liruar me procedurë të rregullt, ndërsa mësohet se janë dënuar me të holla. Në mesin e 210 personave të arrestuar sot nga Policia e Serbisë, 63 kanë qenë të mitur, ndërsa 157 kanë qenë të rritur. Nuk bëhet e ditur nëse ata po kthehen në Kosovë, por ajo që dihet është se të gjithë tashmë janë të lirë.
Edlira Rukaj