Policia me aksion për të liruar trotuaret (Foto)
14:17 | 03 Korrik 2017

Inspektoriati i Komunikacionit në bashkëpunim me policinë rrugore të komunikacionit kanë ndërmarrë sot aksionin për lirimin e trotuareve nga vendet e ndaluara për parkim, lirimin e hyrjeve të ndërtesave dhe lirimin e vendparkimeve për taxit. Aksioni do të vazhdojë deri në vetëdisimin e qytetarëve dhe do të ketë zero tolerancë ndaj atyre që zënë hapsirat për këmbësorë./BujanociNet/
Françeska Jaçe