Policia kap 17.5 Kg duhan në Bujanoc

0

Duhan

Policia ka komfiskuar 28.5 Kg duhan të prerë pa dokomentacion mbështetës, 17.5 kilogram prej tyre jan komfiskuar në Bujanoc, ndërsa pjesa tjetër në autobusin i cili ishte për relacion të Nishit.

Anëtarët e Ministrisë së Brendshme në Vranjë sekuestruar 28.5 kilogram duhan të prerë, pa dokumentacionin mbështetës.

Policia ka gjetur 17.5 kilogramë tek tregun i gjelbër në Bujanoc tek një i moshuar 61 vjeqar nga Bujanoci dhe pjesa tjetër gjatë kontrollit të autobusit, në fshatin xhep, komuna Vladicin Han.

Për shkak të ekzistimit të arsyeve për dyshimin se kanë kryer veprën penale për tregti të paligjshme, do të ngritet kallëzim penal kundër shoferit të autobusit, nga Nishi, Prokurorisë Themelore Publike në Vladicin Han, dhe kundër njeriut nga Bujanoci, Prokuroria Publike Komunale në Vranjë.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »