Anëtarët e Ministrisë së Brendshme në Vranjë, me urdhër të zëvendës prokurorit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, urdhëroi paraburgimin për 48 orë për shtetasin me iniciale N. A (1995) nga rrethhina e Bujanocit, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale të prodhimit të paautorizuar dhe trafikimin e drogave narkotike. Policia dje në një vend në afërsi të Bujanocit, në hapësirën e parkingut pranë makinës,rreth një kilogarmi marihuanë për të ciliën dyshohet që është lënë nga N.A.  kur ka parë policinë. I dyshuari do të dërgohet në prokurori me një akuzë penale.