Policia e Vrajës në fshatin Ristovac sbulon bimë të marihuanës
15:04 | 31 Gusht 2016
Policia e Vrajës gjat patrollimit në fshatin Ristoc afër një shtrati të lumit ka verifikuar disa bimë të marihuanës të mbjellura afër shtratit të lumit nëfshatin Ristovac.

Menjëher pas verifikimit bimët jan shkulur dhe jan numruar ku numri i bimëve të mbjellura ishte 40 copë bimë të marihuanës, ndërsa menjëher policia është vu në kërkim të autorëve të kësaj vepëre ku jan arrestuar dy burra nga Vraja të moshës 43 dhe 44 vjeçe, nën akuzën se kan krijuar këtë fabrikë për prodhimin e marihuanës, thuhet në njoftimin e Policis.

Policia kundër të dyshuarve, me urdhër të zëvendës prokurorit të Prokurorisë Themelore Publike ka ngritur padi penale për shkak të dyshimit tëbazuar se kan kryer veprën penale të prodhimit të paautorizuar dhe trafikimin e drogës/BujanociNet/

Alesia Bami