Polici ia terron “shapull” refughjatit në Preshevë
10:14 | 17 Dhjetor 2015
Siq ka njoftuar nëpërmjet një deklarate Ministria e Punëve të Brendshme e Sërbisë në qendrën për pranimin e refugjatëve në Preshevë ka ndodhur një incident ku një zyrtar i Policisë ka goditur një refugjat nga lindja e mesme, thuhet në deklaratë MPB-së. IMG_20150823_125029 MPB e Serbisë dënon sjelljet e tilla të policëve duke shtuar se do të hetojë të gjitha rrethanat e këtij rasti dhe në bazë të rezultateve të hetimit do të marrë masat përgjegjëse ligjore, thuhet në deklaratë të MPB-së./BujanociNet/

Nevina Shtylla