Polici amerikan pranon Islamin
10:01 | 29 Prill 2015

Polici Amerikan Anti-Terror dhe ndër më të ashpërit,sot ka pranuar Islamin. Polici amerikan Arsyeja e ti ishin ajetet e Kuranit që flasin për vrasjen dhe ka deklaruar.
"Islami dhe terrorizmi janë si dita e nata, Muslimani që beson Zotin dhe Muhamedin nuk është terrorist"
Françeska Jaçe