Pjesëtarët e armatosur janë tërhequr nga Kumanova
10:01 | 09 Maj 2015

Pjestarët e armatosur jan tërhequr nga Kumanova siç mëson Bujanoci.Net nga burimet e veta brenda Kumanovës. Kumanova Qytetarët e Kumanovës ishin evouakuar nga vatëra e luftimit, dhe tani ka një orë që krismat jan ndalur ka njoftuar ky burim për Bujanoci.Net, qytetarët tani më kan dalur në rrugët e qytetit edhe pse në rrug ka forca të policies për ruajtëjen e rendit qytetarët kan filluar të rikthehen ne vendbanimet e tyre disa po qëndrojn në rrugë për tu informuar më sakt me ngjarjen e fundit, ndërsa po i njejti burim thot se populli është i habitur se nuk e njehë se kush është ky grup i armatosur shqiptarë./BujanociNet/
Françeska Jaçe