Përvjetori i 13-të i dëshmorëve Shaban Bajrami dhe Besim Xhemaili (Foto)
14:57 | 07 Mars 2016
Sot, më: 7 mars, u shënuar rënia heroike e dy dëshmorëe të Breznicës Shaban R. Bajrami dhe Besim B. Xhemaili. Jonuz Musliu Qytetarë të shumtë ja kishin mësyer drejtë varrezave të fshatit, ku edhe pushojnë trupat e dëshmorëve për të përkujtuar rënien heroike të djemve të Breznicës. Nën hijen e flamurit kombëtarë dhe nën qiellin e mrrolur si zakonisht që merr me 7 mars, familjarë, bashkëvendas, përfaqësuesit e OVL-së Sali Salihu, kryetari i KNSH-së z.Jonuz Musliu, përfaqësues të pushtetit lokal të Bujanocit Agim Haliti, përfaqësues të bashkësisë lokale të Breznicës e shumë qytetarë të shumtë thurrën fjalët më të mira të mundshme për dëshmorët e kombit. Pas gjithë kësaj, u vendosën edhe kurora lulesh nga: 1. Familja Bajrami 2. Familja Xhemaili 3. OVL e UCPMB-së 4. Kryetar i KNSH-së z.Jonuz Musliu 5. Nëndega e LPD-së në Breznicë Krejtë në fund, qytetarët shprehën ngushëllimet më të përzemërta për familjarët. Breznicë, më: 7 mars, 2016./BujanociNet/ BALLINA familjaret 1 familjaret femija femija1 Jonuzi 1 Jonuzi 2 Jonuzi 3 Jonuzi 4 Jonuzi 5 Lule tek varrezat mikpritja perkujtimore

Nevina Shtylla