Përse fjala “AMBULANCE” në automjete gjithmonë është e shkruar mbrapsht?

0

Fjala “AMBULANCE’” në automjetet gjithmonë është e shkruar mbrapsht, por a e dini përse është kështu?

Ambulance

Përgjigjia është shumë e thjeshtë: kur vozitësitë të cilët janë para automjetit të ambulancës të shikojnë në pasqyrë, do mund të lexojnë se çfarë shkruan dhe do japin përparësi.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »