Përkujtohet dëshmori i kombit Berat Sinani nga Bilaçi
15:01 | 12 Maj 2016
Sot në Dobrosin me ftesën e OVL të UÇPMB-së u bë përkujtimi i dëshmorit nga Bilaçi i rën në fshatin Dobrosin. Në përkujtim morën pjesë kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, z. Jonuz Musliu me stafin e ti si dhe Kryetari i veteranëve të luftës së UÇPMB-së z. Sali Salihu, në kët përkujtim u lexua vepëra mbi jetën e dëshmorit si dhe u vendos kurora me lule mbi varrin e dëshmorit./BujanociNet/ ovl jonuzi

Nevina Shtylla