Përfundon sondazhi “Kush mendoni se dot të udhëheq KNSH”

0

Portali i parë shqiptarë Bujanoci.net në komunën e Bujanocit kishte paralajmëruar gjith vizitorët për të votuar në sondazhin, me qëllim të marrjes së opinionit tuaj, sondazhit iu janë përgjigjur 620 vizitorë, për dy dit sa u zhvillua sondazhi.
Kshilli Kombetar Shqiptar i lirNë sondazh ishin përzgjedhur të gjitha partit dhe grupet qytetare.
Partit politike Shqiptare, ishin përfshirë në koalicionet e nënshkruara, dhe ato jan si vijon.
Koalicioni = PD, PDSH, LPD, RD, BDL (99%, 525 Vota)
Koalicioni = PVD, UDSH (15%, 78 Vota)
Grupi Qytetar Nagip Taipi (0%, 17 Vota)
Nga ky sondazh vizitorët i besuan programit të koalicionit PD, PDSH, LPD, RD, BDL, duke u votuar nga 99%.
Ndërsa Koalicioni PVD dhe UDSH arriti të marrë vetmëm 15% të votave por nga ky sondazh më pak u votua Nagip Taipi duke marrur 0% të votave, saktësisht për të kishin votuar vetëm 17 votues në sondazhin e bërë nga portali i parë Shqiptar në Komunën e Bujanocit./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »