Përfaqësuesit nga UNHCR dhe Fondacioni i KF Barcelona vizituan KF Tërnoci
14:54 | 12 Prill 2018
Përfaqsues nga Fondacioni i klubit futbollistik BARCELONA, Ramon Garigas dhe Laura Sentis dhe përfaqsues të UNHCR,dje kan vizituar klubin KF Tërnocit ku u pritën nga drejtori i klubit, Enis Salihu dhe antarët e kryesis të KF Tërnocit. Përfaqsuesit e Fondacionit të Barcelonës u njoftuan rreth funksionimit, kushteve dhe aktiviteteve të cilat i realizon klubi i KF Tërnocit. Në këtë takim u bisedua edhe rreth bashkpunimit në të ardhmen./BujanociNet/

Alesia Bami