Përfaqësuesit e ambasadës së Japonisë vizitojnë Komunalin

0

Përfaqsuesit e Ambasadës Japoneze në Beograd, kanë vizituar ndërrmarrjen Komunalia, ku për së afërmi janë njoftuar me gjendjen e kësaj ndërrmarrje. Komunalia gjatë muajit prill ka konkuruar në një tender për të fituar mjete punë.

11925969_995062717191663_1470920482_n

Kryetari i organit përkohshëm në këtë Organizatë Avni Ismaili tha se, në këtë tender kemi bërë kërkes për dy mjete teknike, cisternë për ujë të pishëm, ate për fekali dhe kontejner prej 1 dhe 5 kubikëve. Sipas Ismailit tani gjithçka mvaret nga ambasada e Japonis se cka është prioritet për komunën e Bujanocit, dhe të vendos se cilat mjete teknike do t’ia ndajë Komunalis, pasi që e dimë mirë se të gjitha nuk mund ti fitojë, por shpresojm që cisternën për uj të pishëm ta fitojmë, tha Kryetari i organit përkohshëm në Komunali. Sipas tij, tash është faza kur ata i vërtetojnë të gjitha të dhënat që janë paraqitur në tenderim, dhe në fund të shtatorit do të vendoset se çfar mjete do ti ndajn Komunalis./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »