Për të gjithë ata që janë single, sot është dita e tyre
14:51 | 10 Nentor 2017
11 nëntori njihet si Dita e Beqarëve. Është një festival zbavitës tejet i përhapur në mesin e njerëzve të rinj kinez, për faktin që ata janë krenarë që janë të vetmuar dhe se ende nuk janë martuar, shkruan Indeksonline. Data, 11 nëntor (11/11), lidhet me atë sepse numri "1" i ngjan një individi që është vetëm. Ky festival është bërë dita më e madhe e blerjeve online në botë, me shitjet në faqet e Alibaba Tmall dhe Taobao në 5.8 miliard dollarë në vitin 2013, 9.3 miliardë dollarë në 2014, 14.3 miliardë dollarë në vitin 2015 dhe mbi 17.8 miliardë dollarë në vitin 2016./Indeksonline/

Alba Hoxha