Për lindjen e fëmiut të parë nga viti i ardhshëm ndihmë prej 100.000 dinarë
14:19 | 30 Gusht 2017

Serbia deri në fund të vitit do të ketë ligj të ri për financimin dhe përkrahjen e familjeve që duan të kenë fëmijë, dhe për lindjen e foshnjes së parë prindërit do të marrin ndihmë prej 100.000 dinarëve bëjn të ditur mediat. Sipas ligjit, do të rritet ndihma për lindjen e fëmiut të dytë, tretë dhe të katërt, thuhet në raportin e mediumeve.
Françeska Jaçe